Ontstoppingsdienst Oost Vlaanderen

Bel ons voor een ontstoppingsdienst in Oost Vlaanderen


Bel 0499/615485

Vraag snel offerte


Over Snel-ontstoppingsdienst.be Oost Vlaanderen

Is uw afvoer of toilet verstopt? Loopt het water niet goed door, is er een onaangename geur ? Neem dan contact op met snel-ontstoppingsdienst wij staan voor jou klaar 7/7 en 24/24. Onze wagens zijn uitgerust met het nieuwste materiaal voor ontstoppingen en camera inspectie! Wij zijn werkzaam in Oost en West-Vlaanderen! Wij hebben verschillende technische teams . En kunnen jou daarom snel uit de nood helpen aan de beste prijzen! 

Service 24/7 

Correcte prijzen

Ervaren monteurs


Voor particulieren of bedrijven?

Beide!

Wij doen onze pakken aan en gaan op inspectie. Na onze inspectie geven wij ons verslag aan de eigenaar met foto`s. Hierna kan een offerte voor herstelling of volledige vervanging gemaakt worden. 


Bel 0499/615485

Vraag snel offerte


Waarvoor kan je bij ons terecht?

Ontstoppingen:


Inspecteren:


Repareren:


Reinigen:Tevreden klanten in Oost Vlaanderen


Mijn regenput laten reinigen door hun en werd werkelijk ook goed uitgekuist in vergelijking met mijn vorige dienst die er maar van ver eens in blaasde!

Sofie Smets

Ik heb al meerdere opdrachten laten uitvoeren door snel-ontstoppingsdienst en komen altijd hun afspraken na . Meer dan tevreden

Bas Verhelst


Aangename technieker die weet waarover hij praat en waar geen vraag te veel aan is buiten mijn vorige ontstopper....! aanrader.

Jessie Gavers

S`avonds opgebeld en dezelfde avond nog geholpen geweest bedankt.

Fanny Dewulf
Inschatting van de kosten

De kosten van een interventie kan je moeilijk op voorhand inschatten. Vaak lossen we problemen binnen een uur op, maar soms is er uiteraard meer werk voor nodig. Daarom komt onze expert ter plaatse om een inschatting te maken om je probleem snel en prijsbewust op te lossen.

Deze vragen worden zeker gesteld:

 • Weet je wat de oorzaak van je verstopping is?
 • Hoe hoog in het gebouw denk je dat de verstopping zit?
 • Heb je een vermoeden waar de verstopping plaats vindt?
 • Is dit een noodgeval en is bijgevolg een spoedinterventie noodzakelijk?
 • Is het de eerste keer dat dit probleem zich voordoet?
 • Is het misschien verstandig om een uitgebreide inspectie te doen?
 • Kunnen we dit met klein gereedschap oplossen? Of is er een speciale wagen nodig?
 • Hoeveel tijd zullen we nodig hebben om jouw probleem op te lossen?


Werkwijze

In elk gebouw zijn er leidingen en afvoeren die kunnen verstoppen. Misschien dacht u er over na om dit zelf op te lossen? Maar misschien is het toch verstandiger om te vertrouwen op de expertise van ontstoppingsdienst Oost Vlaanderen. Gegarandeerd een snelle en professionele oplossing.

Deze stappen doorlopen we om het probleem adequaat op te lossen:

 1. U stoot op een rioolprobleem in je gebouw. 
 2. U belt ons (7/7 en 24/24) en onze expert verzamelt de nodige info. 
 3. Ons team komt onmiddellijk ter plaatse en lost het probleem op. 
 4. Onze experten geven advies om het probleem in de toekomst te voorkomen.


PS. Denk goed na alvorens u zelf aan de slag gaat!  Regelmatig zien we situaties waar iemand zonder kennis van zaken het probleem heeft verergerd. Hierdoor kunnen de kosten oplopen.


Bel 0499/615485

Vraag snel offerte


Ontstoppingsdienst Oost Vlaanderen


Traceren van leidingen

Huizen worden generaties doorgegeven of gewoon verkocht en aangekocht, hierbij raken plannen van rioleringen verloren. Of er zijn gewoon nooit plannen geweest! Als u bijvoorbeeld een kapotte rioleringsbuis heeft kunnen wij door ons trace systeem perfect zeggen waar het probleem zich bevindt. Hierdoor is er dan ook aanzienlijk minder breekwerk nodig.

Na de vaststelling wordt er een offerte opgesteld door snel ontstoppingsdienst Oost-Vlaanderen.


Rookdetectie

U hebt een rioolgeur in huis? 

Dit is de oorzaak van kleine scheurtjes in uw afvoersysteem. Dit kan ook gewoon een leegstaande sifon zijn. Vul deze dus altijd zelf eens eerst! Blijft de stank? Bel snel-ontstoppingsdienst!

Door middel van onze rookdetectie  generators duwen wij rook in de riolering en sluiten deze af. Hierdoor heeft de rook maar 1 uitweg de weg waar de scheur of barst zich bevindt en van waar de stank dus vandaan komt!

Snel ontstoppingsdienst Oost Vlaanderen. doet de herstelling direct in overleg met de eigenaar.


Riool Reiniging

In een rioolleiding komt het vaak voor dat vaste stoffen bezinken. Om een goede werking van de riolering te garanderen moet de leiding periodiek gereinigd worden. De frequentie is afhankelijk van de lokale omstandigheden. De reiniging vindt plaats vanuit een inspectieput. Onder hoge waterdruk wordt een slang met een speciale spuitkop het riool in geschoten, daarna wordt de slang langzaam terug getrokken en spuit het vuil zo naar de inspectieput. Hier wordt door een vrachtwagen met een vacu├╝mtank het water met het vuil opgezogen. Het water wordt later weer afgelaten in het riool en het in de tank bezonken vuil wordt afgevoerd naar een verwerkingsinstallatie. In extreme gevallen kunnen riolen verstopt raken door een vetberg.


Riool Onderhoud

Een rioolleiding blijft niet altijd 100% waterdicht. Door zettingen in de bodem kunnen lekkende buisverbindingen ontstaan, en uiteindelijk kunnen buizen zelfs gaan scheuren. Ook kunnen boomwortels ingroeien. En door de in het riool aanwezige gassen worden sommige materialen zoals beton en staal aangetast. Zodra deze vormen van schade voor de stabiliteit van het riool gevaarlijk worden of de werking van het rioolstelsel bedreigen, moet er ingegrepen worden. Hiervoor zijn heel veel mogelijkheden en technieken beschikbaar.


Bel 0499/615485

Vraag snel offerte


Ontstoppingsdienst Oost Vlaanderen


Ontstoppingsdienst Oost Vlaanderen? Actief in:

Aalst, Aalter, Assenede, Berlare, Beveren, Brakel, Buggenhout, De Pinte, Deinze, Denderleeuw, Dendermonde, Destelbergen, Eeklo, Erpe-Mere, Evergem, Gavere, Gent, Geraardsbergen, Haaltert, Hamme, Herzele, Horebeke, Kaprijke, Kluisbergen, Kruibeke, Kruisem, Laarne, Lebbeke, Lede, Lierde, Lievegem, Lochristi, Lokeren, Maarkedal, Maldegem, Melle, Merelbeke, Moerbeke, Nazareth, Ninove, Oosterzele, Oudenaarde, Ronse, Sint-Gillis-Waas, Sint-Laureins, Sint-Lievens-Houtem, Sint-Martens-Latem, Sint-Niklaas, Stekene, Temse, Waasmunster, Wachtebeke, Wetteren, Wichelen, Wortegem-Petegem, Zele, Zelzate, Zottegem, Zulte en Zwalm.


Ontstoppingsdienst West Vlaanderen? Actief in:

Alveringem, Anzegem, Ardooie, Avelgem, Beernem, Blankenberge, Bredene, Brugge, Damme, De Haan, De Panne, Deerlijk, Dentergem, Diksmuide, Gistel, Harelbeke, Heuvelland, Hooglede, Houthulst, Ichtegem, Ieper, ingelmunster, Izegem, Jabbeke, Knokke-Heist, Koekelare, Koksijde, Kortemark, Kortrijk, Kuurne, Langemark-Poelkapelle, Ledegem, Lendelede, Lichtervelde, Lo-Reninge, Menen, Mesen, Meulebeke, Middelkerke, Moorslede, Nieuwpoort, Oostende, Oostkamp, Oostrozebeke, Oudenburg, Pittem, Poperinge, Roeselare, Ruiselede, Spiere-Helkijn, Staden, Tielt, Torhout, Veurne, Vleteren, Waregem, Wervik, Wevelgem, Wielsbeke, Wingene, Zedelgem, Zonnebeke, Zuienkerke, Zwevegem.


Extra informatie:

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x