Ontstopping Lavabo

Lavabo of wastafel verstopt?

Blijft het water in je wastafel staan? Dit kan een oppervlakkig of toch een dieper liggend probleem zijn.

Oppervlakkige oorzaak:

- Door het kammen van je haren en het scheren , kunnen haren in de afvoer mee gespoeld worden. Deze kunnen een haar prop worden waardoor de afvoerleiding zal verstoppen. Onze tip kijk eerst je sifon na door deze te reinigen! Dit kan soms de blokkade al verhelpen. Reinigen doe je door deze los te draaien. Zeker geen bijtende middelen gebruiken! Dit kan lijden tot het vervormen en dicht smelten van je afvoerleidingen door de chemische reactie.

Dieper liggende oorzaken:

-Door de dagelijkse gebruik van zeep en tandpasta kan na verloop van tijd de afvoer dicht slippen waardoor deze niet of traag zal weglopen.

-Je afvoer kan ook verstopt raken door bijvoorbeeld het verlies van een haarspelt ring of een oorbel die in je afvoer is beland. Dit kan ervoor zorgen dat de zeepresten zich zullen vastzetten in de afvoerleiding.

Dit lossen wij op door spiraalfrezen of vacuĆ¼m zuigen waardoor wij de leiding schoon frezen en de zeep resten verwijderen.

Ingeval bij het verlies van een ring in u afvoerleiding kunnen wij deze lokaliseren door een camera inspectie uit te voeren ,waardoor wij hierna deze kunnen terugvorderen door middel van een magneet spiraal.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x