Is uw afvoer of toilet verstopt?

Toilet verstopt?

Wist je dat een verstopping van je toilet verschillende oorzaken kan hebben? Dit kan een kleine oorzaak zijn maar eveneens ook een grotere oorzaak.

KLEINE OORZAKEN : 

- Dit kan zijn door het gebruik van te veel toiletpapier waardoor het toiletpapier te zwaar word en niet volledig kan worden weggespoeld in de afvoer. Deze zullen zich opstapelen waardoor de afvoer verstopt zal raken. 

- Het gebruik van vochtige doekjes is ten zeerste af te raden aangezien deze niet oplossen in water en kunnen blijven liggen.

- Het toilet heeft te weinig spoelwater, Met andere woorden is er niet voldoende water om het toiletpapier tot aan de septische weg te spoelen. ook hierdoor zal het papier zich opstapelen in de rioolbuis.

Dit lost snel-ontstoppingsdienst op door de afvoerbuizen te reinigen onder hoge druk

GROTE OORZAKEN :

- De hoofdafvoer van het toilet ligt verzakt of bij oudere buizen ingezakt in de grond. Hierdoor blijft er altijd laag water in de buis staan.Deze laag water werkt dan als een afremmer voor het aankomend toiletpapier. Waardoor het toiletpapier blijft liggen en zich zo zal opstapelen in de buis tot een volledige verstopping van jou riool.

- Wist u dat de hoofdafvoerbuizen van je rioleringen zich voor meer of 80 procent buitenshuis bevinden? Hierdoor kan er sprake zijn van wortelgroei door en in de rioleringsbuizen. Dit kan zijn door een nabij staande boom , haag of struik . Deze kunnen wij dan opsporen door middel van een camera inspectie.

Waarna wij de wortels uit de riolering kunnen frezen en schoonspuiten voor een vlotte doorgang.

-Maar ook door te weinig afhelling van de rioolbuis . Na jaren of slechte plaatsing van de riolering kan de rioolbuis haar helling verliezen.In dit geval zal de buis vlak of in stijgende helling liggen waardoor het water dus niet zal weglopen en het vuil blijft liggen.Door dat het water en urine in de afvoer blijft liggen kan dit kalksteen en urinesteen veroorzaken die zicht vast hecht aan de rioolbuis waardoor er een slechte doorstroom of blokkade zal ontstaan van jouw riolering! Ook dit kunnen wij uitfrezen tot een bepaald punt .

Wanneer de riolering te ver heen is om dit nog te kunnen doen zal onze riool expert samen met u overleggen wat wij kunnen doen voor u .

Zoals gedeelte herstelling of volledige herstelling.

Dus geen paniek Snel-Ontstoppingsdienst  vernieuwd of hersteld je riolering van a tot z volgens de regels van de kunst.

Dit wordt altijd met de klant overlegd en besproken voor er werken worden uitgevoerd.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x